Kempen-Houtbewerking-headerfoto-3

Nieuwe website en huisstijl

Na een hele periode schaven aan de details zijn onze nieuwe website en de huisstijl klaar.

De wensen waren duidelijk. Een duidelijke en simpele site waarop de bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken. Het nieuwe logo moest aansluiten bij deze wens. Samen met Peter van Interface Communicatie zijn we aan de slag gegaan. Peter hielp ons duidelijk te krijgen wat we echt met onze site wilden bereiken. Toen dit duidelijk was is hij hard aan de slag gegaan. Interface kan alles zelf oppakken. We mochten dan ook langskomen voor de portretten. Peter kwam bij ons kijken en  vastleggen hoe onze producten gemaakt worden. De foto’s hiervan zal overal op deze site te vinden.

Bij alle stappen in het proces werden wij meegenomen in de ins- en outs van de ontwerpen. Ook onze wensen, die gaande weg nog wel eens veranderden  werden door Peter in overweging genomen. De ene keer werden ze direct toegepast de andere keer bleken er toch betere oplossingen te zijn voor onze wensen. Kortom, Peter had behalve oor voor onze wensen ook de expertise om feedback te geven. Door deze samenwerking zijn zowel onze nieuwe website als de huisstijl mooier en beter geworden dan we vooraf gedacht en gehoopt hadden.

Waar Peter het uiterlijk van de site voor zijn rekening nam heeft Joost de technische kant aangepakt. Wat ons betreft met succes! Na een heldere uitleg kunnen we ook op de achtergrond onze site beheren.

Via deze weg willen we het team van Interface Communicatie bedanken voor de fijne samenwerking!